Nyheter

Senaste nyheterna

2022-01-17

Ikväll bekräftar vi att Helsingborg City FC nu kontrakterat sin andra spelare. Det handlar om P15's målvakt Liam Ljunggren som på sin födelsedag skrivit på ett treårskontrakt för klubben. Liam kom till Helsingborg City 2019 från FC Kopparmöllan som ligger i Klippan, och har sedan dess blommat ut till en målvakt på väldigt hög nivå. Klubbens ordförande berättar lite kort om honom:

”Liam är en fantastisk talangfull målvakt som jag personligen rankar som Skånes topp tre bästa 07-målvakter för tillfället. Han har potential att bli hur bra som helst och jag skulle inte bli förvånad ifall han lyckades gå långt i eventuella landslagsuttagningar. Det är en komplett målvakt som både har ett välutvecklat målvaktsspel, en bra fysik och en väldigt professionell mentalitet. Förutom att han är väldigt spelskicklig med fötterna är han väldigt greppsäker, har en bra spänst och räckvidd, samtidigt som hans reflexer är imponerande. Liam ligger i topp både när det gäller snabbhet och uthållighet, dessutom är han ambitiös, har en hög träningsnärvaro och en mogen personlighet som också gjort honom till lagets lagkapten. För tillfället trivs han väldigt bra i City och vill fortsätta sin utveckling tillsammans med sin målvaktstränare Mustapha ”Pogba” Koroma som gör ett fint jobb med honom. Liam känner att han vill gå klart grundskolan innan han eventuellt vill ta steget vidare utomlands, därför känns det tryggt att veta att vi har honom minst 1.5 år till i klubben. Jag kan också tillägga att som jag tidigare nämnt satsar Helsingborg City stenhårt på sina talanger och vill erbjudanden den bästa träningen möjligt, samtidigt som vi öppnar dörrar för att eventuellt kunna bli värvad av klubbar utomlands. P15's spelare tränar för tillfället fem dagar i veckan plus match, varav en av träningarna är på gym. Vi känner att om man verkligen satsar på sin fotboll och vill kunna konkurrera på en internationell nivå behöver man träna mer än tre gånger i veckan som är det normala för spelare i 15-års åldern. Här skiljer vi oss mycket från många andra klubbar och är övertygade om att fler barn och ungdomar kommer få upp ögonen för vilka möjligheter som Helsingborg City faktiskt kan erbjuda.”

Liam Ljunggrens kontrakt sträcker sig till den 31 december 2024. Vi önskar honom grattis på 15-årsdagen och till sitt första proffskontrakt. Lycka till i fortsättningen!

2021-12-23

Thulin sammanfattar året och ger en inblick i 2022

Helsingborg City's ordförande David Thulin sammanfattar kort året som varit:
”Det har varit ett mellanår för klubben där det egentligen inte har hänt så mycket. Vi har lagt en stadig grund för att ta nästa steg i utvecklingen och detta har vi gjort väldigt noggrant och med en ökad ekonomi. Året har präglats av restriktioner, flyttade matcher och inställda cuper. P14's mål har varit att kvalificera sig för Skåneserien A 2022, vilket man gjort. P13 har hittat en stomme i sitt lag, där flera fått chansen att delta i P14's matcher. P11 har breddat sin trupp ordentligt och har nu två lag i seriespel, ett på 9-manna och ett på 7-manna. Även P9 har breddat sin trupp ordentligt, inte bara på spelarsidan utan också i ledarstaben, där hela tre nya ledare har anslutit. Något som varit positivt är att P9 fått åka iväg på flera cuper i Danmark under hösten. P8 har också breddat sin trupp och har något riktigt bra på gång. Årets höjdpunkt måste vi ändå säga varit kontraktsskrivningen med P14's Karam Mansour. Detta är något vi hoppas kommer gynna både spelaren och klubben på längre sikt. Klubben har även investerat i en Veo-kamera som kommer filma flera av lagens matcher under kommande säsong. Kameran kommer främst att användas i utbildningssyfte för våra spelare och ledare, där vi under teori-pass kommer analysera vårt spel och sedan förbättras, både som lag och som enskilda spelare. Vi har även fått in Elvis Mujagic som är en officiell klubb-fotograf. Han har fotograferat lagens matcher under året och kommer fortsätta med detta även nästa säsong.

Nu släpper vi det som varit och blickar fram mot ett riktigt spännande och händelserikt år! Det första vi kan presentera är att Helsingborg City kommer att starta upp tre nya lag!!! Ett P6-lag för barn födda 2016-2017. P9 som bestått av både 2012 och 2013 delar sig, så 2012 blir P10 och 2013 fortsätter att vara P9 ett år till. Klubben kommer dessutom som tidigare nämnt starta upp ett P16-lag med spelare födda 2006. Detta innebär att Helsingborg City kommer att ha hela åtta lag igång: P6, P8, P9, P10, P12, P14, P15 och P16. Nästa steg blir att kontraktera fler spelare i kommande P15-lag. Detta för att kunna hjälpa våra spelare komma vidare och hamna i bra och utvecklande miljöer i framtiden, men också kunna säkra klubbens framtid och förbli en av Skånes bästa ungdomsverksamheter. Till våren kommer samtliga lag åka till Holland Cup (om Corona tillåter). Därefter startar seriespelet som följs av flera cuper under sommaren. En fotbollsskola är också planerad för de yngre spelarna. Under sommaren kommer det vara uttagningar till distriktslag och även landslag som vi tror flera av våra spelare kan vara med och konkurrera bland. Vi kommer även börja kontakta klubbar runt om i Europa och rekommendera de spelare som är under kontrakt och som vi tror kan vara intressanta för en flytt utomlands. Till hösten kommer styrelsen utvärdera säsongen som varit och ta beslut om att eventuellt starta upp ett A-lag som börjar med seriespel 2023. Detta skulle i så fall innebära att man både har en stabil ungdomsverksamhet och ett seniorlag i seriespel.

Det finns som sagt många saker att se fram emot redan direkt efter nyår och vi hoppas att ni fortsätter hålla er uppdaterade på vår Facebook, Instagram och framför allt här på hemsidan. Från oss alla, till er alla, önskar Helsingborg City FC er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!"

2021-11-25

Kontrakt för 15-årig City-talang!

Idag fyller Helsingborg City's P14-spelare Karam Mansour 15 år. Detta firade han ikväll med att skriva på ett treårs-avtal med sin moderklubb och blir därmed klubbens första ungdomsspelare att få kontrakt.

Karam började sin fotbollskarriär 2015 i Helsingborg City's P7-lag och har sedan dess varit trogen klubben i hela sex år. David Thulin är Helsingborg City's ordförande och Karams tränare, och har detta att säga om spelaren:

”Jag har haft äran att få träna en av Helsingborgs mest talangfulla 06:or sedan han började spela fotboll. Som liten älskade Karam att leka med bollen och han hade en välutvecklad teknik. Han gillade att dribbla och trixa med motståndarna, samtidigt som han var en skicklig målgörare. Hans mindre bra egenskaper har varit det fysiska och mentala. Han var inte den snabbaste spelaren och dessutom ganska kortväxt. Han kunde vara lite tramsig och ofokuserad på träningarna, samtidigt som han var något arrogant, eftersom han visste hur duktig han var. Vid våra årliga utvecklingssamtal har jag alltid varit rak och tydlig mot honom att det framför allt är den mentala biten han måste jobba med. Hur viktigt det är att bete sig professionellt både på och utanför planen, att vara ödmjuk och respektfull, samtidigt som man måste lägga ner ett hårt arbete både på och utanför planen. Detta har han verkligen tagit till sig dem senaste åren. Han blev mer seriös och koncentrerad på träning, började ställa krav både på sig själv och sin omgivning, och dessutom mer ödmjuk mot sina lagkamrater. Det svåraste har varit att ta till sig konstruktiv kritik både från tränare och medspelare, men jag tycker nog att det också har börjat falla på plats den senaste tiden. Idag är Karam en väldigt kreativ offensiv mittfältare som både levererar snygga mål och fantasirika framspelningar. Han har dessutom blivit en av lagets snabbaste spelare och därmed blivit en komplett mittfältare som både har det tekniska, fysiska och mentala. Där finns självklart detaljer i hans spel som kan förbättras, men han är ambitiös och motiverad till att jobba hårt och jag är övertygad om att han kan komma hur långt som helst om han håller sig skadefri och har tålamod med sin uteveckling.”

Vi frågar David Thulin varför man väljer att erbjuda så unga spelare kontrakt i Helsingborg City?

”Helsingborg City skiljer sig lite jämfört med andra klubbar. Många klubbar i t ex Allsvenskan och Superettan kontrakterar unga spelare för behålla dem och sedan eventuellt använda dem i sina A-lag. De utgår ifrån vad som är bäst för klubbens seniorlag för att få ett så konkurrenskraftigt A-lag som möjligt i framtiden. Vi i Helsingborg City tänker raka motsatsen och utgår ifrån spelarens önskemål och ambitioner. Vi vet att många barn och ungdomar har ambitioner om att bli ungdomsproffs utomlands och vi vill därför skapa rätt förutsättningar och möjligheter för detta. Därför jobbar vi för spelarens bästa och inte för A-lagets bästa. När man skrivit på ett kontrakt hos oss inleder vi ett arbete i form av att hitta intressanta klubbar utomlands som spelaren kan fortsätta utvecklas i. Målet är inte att våra spelare ska tillhöra vår seniortrupp i framtiden, utan istället ta klivet ut i Europa och hamna i proffsiga miljöer som sällan Svenska klubbar kan mäta sig med. Sen vet jag att många är kritiska till denna metoden och menar att det inte alltid är det bästa för unga spelare att lämna Sverige i så tidigt ålder, och detta kan jag hålla med om, proffslivet är kanske inte för alla. Innan vi kontraktera våra spelare har vi samtal med spelaren och dennes föräldrar om vilka ambitioner man har. Vissa vill sticka så snabbt som möjligt, andra vill gå klart grundskolan och någon kanske inte alls är intresserad av att flytta som 15-åring. Vi lyssnar alltid på vad spelaren vill och utgår ifrån detta. Det viktigaste för oss är att spelaren blir nöjd och känner att vi står bakom vilket beslut han än vill ta. De länder vi framför allt tittar på är Holland, Tyskland, Frankrike, Italien och Spanien, men dyker där upp intresse från klubbar i andra länder är vi självklart öppna för detta. Det handlar i första hand om vilka förutsättningar som finns och vilka utvecklingsmöjligheter spelaren har i klubben.

Helsingborg City kommer att kontraktera fler spelare inom den närmaste framtiden och kommer fortsätta kämpa för att barn och ungdomar ska kunna förverkliga sina fotbollsdrömmar. Karam Mansours kontrakt sträcker sig fram till den 31 december 2024. Vi passar på att gratulera honom på födelsedagen och till sitt första proffskontrakt. Lycka till i fortsättningen!!

2021-09-07

Helsingborg City utökar sin verksamhet med nytt 2006-lag!

Nu står det klart att från och med 1 januari 2022 kommer Helsingborg City FC ha ett 2006-lag, alltså för pojkar 16 år. Klubben har redan några riktigt duktiga 06:or, men till nästa år kommer 07-laget spela i Skåneserien där man inte får använda sig av överåriga spelare. Därför väljer nu klubben att välkomna 06:or för provträning redan i oktober.

Klubbens ordförande David Thulin berättar: ”Det är riktigt kul att få starta upp ett helt nytt lag och få möjlighet att välkomna nya spelare till klubben. De spelare vi söker är framför allt ambitiösa spelare som både är mentalt och tekniskt mogna för P16-fotboll på den högsta nivån. Har man ambitioner och drömmar om att bli ungdomsproffs är Helsingborg City FC ett perfekt klubbval! Hos oss kan man bli erbjuden kontrakt och lön, internationella cuper, provträningar utomlands, samt kopplas ihop med scouter, agenter och tränare från några av dem största klubbarna i Europa”. Thulin fortsätter: ”Till skillnad från andra klubbar vill vi inte försöka behålla våra spelare för att sedan bygga ett starkt A-lag, utan vi jobbar tvärt om. Vår största ambition är att få så många spelare som möjligt att bli ungdomsproffs och därför jobbar vi utifrån spelarens bästa. Känner man sig som 16-åring redo för att flytta från Sverige och ge 100% åt sin fotboll öppnar vi gärna dörrar för spelaren. Vi kommer under en treårstid försöka hitta rätt alternativ för spelaren utomlands, lyckas man inte ta en plats utomlands finns det alltid intresse från klubbar i Sverige, både från Allsvenskan och Superettan som ett andra alternativ”, avslutar Thulin.

Är man intresserad av att komma på provträning i Helsingborg City kan man kontakta klubbens ordförande och ungdomsansvarig David Thulin via mail eller telefon.

2021-06-30

Fina resultat för våra ungdomslag under våren!

Då fick vi äntligen dra på våra helt nya matchtröjor och sätta igång seriespelet efter en lång och kall försäsong utan riktiga matcher. Under våren har P14 spelat sina första matcher på 11-manna och som man har gjort det! Laget spelade fem seriematcher, varav fyra vinster och en förlust, och med en målskillnad på 18-7. Det innebär att laget hade kommit två i tabellen efter Brunnby FF. Ha då i åtanke att man möter ett år äldre i P15-serien. P13 gjorde också bra ifrån sig på 9-manna och gick obesegrade genom sina seriematcher. Laget vann tre matcher och spelade en oavgjord, och med en målskillnad på 23-11. Det innebär att laget hade kommit etta i tabellen om man hade fört statistik. Till hösten kommer P14 och P13 köra med riktiga tabeller.

Övriga City-lag spelar ofta en väldigt fin fotboll och dominerar större delen av sina matcher. ”Det ser väldigt bra ut på många håll. Vi har fått in både duktiga spelare och ledare i dem olika lagen och det märks att vi tar stora kliv i utvecklingen” berättar klubbens ordförande David Thulin.

P14 satsar till nästa år att spela i Skåneserien A där man får möta Skånes bästa lag. Det innebär att man under hösten måste gå ner och spela 9-manna mot jämngamla för att försöka kvalificera sig till Skåneserien A till våren. Man kommer dock lägga in träningsmatcher på 11-manna med jämna mellanrum.

Just nu har våra killar fyra veckors uppehåll, men klubben har gått ut med ett träningsschema och kostschema för att spelarna ska komma tillbaka i så bra fysisk form som möjligt. ”Detta gör vi främst i utbildningssyfte för att våra spelare ska lära sig hur man tränar så effektivt som möjligt på egen hand. Dessutom får de ett kostschema för att lära sig betydelsen av att äta rätt för att få ut maximalt av sin träning.” fortsätter Thulin.

Höstsäsongen kommer att bli ett mellansteg för att sedan till vintern lägga in en högre växel inom hela organisationen. Fortsätta gärna läsa våra nyhetsuppdateringar och ha en bra sommar! //Helsingborg City FC!

2021-03-30

Utvecklingen går kraftigt framåt trots coronatider

Det har varit en lång, mörk och framför allt kall vinter, och för en ung fotbollsspelare kan detta vara påfrestande både fysiskt och mentalt. När det dessutom inte tillåts några cuper, matcher, större träningsgrupper eller möjlighet för en god stämning i omklädningsrum är det lätt att tappa motivation för något som vanligtvis känns som det roligaste som finns. Nu verkar vi gå mot ljusare tider och våra unga killar i Helsingborg City har tagit sig igenom vintern på ett mycket bra sätt och ser väldigt starka och sammansvetsade ut inför kommande seriespel. P14 har sedan länge lämnat barnfotbollen bakom sig och känns mer och mer som ett riktigt seniorlag. "Det har skett en stor utveckling på spelarna, både individuellt och som lag. Vi ser verkligen fram emot att få mäta krafterna mot riktigt motstånd på 11-manna”, berättar lagets huvudtränare David Thulin. I P13 och P11 kan vi se en viss nivåskillnad på individuellt plan, men detta är normalt i dessa åldrarna. Vissa sticker redan nu iväg i utvecklingen medan andra utvecklas mer i senare ålder. P9 håller fortfarande en extremt hög nivå, samtidigt som P8 fått in ett par nya ansikten under vintern. Vi kan tillägga att vår ambition är att starta upp ett nytt knattelag i slutet av april med åldrarna 2015-2016.

I övrigt kan vi meddela att nya matchtröjor för samtliga lag kommer att vara tillgängliga i april och där vårt P14-lag kommer ha sina efternamn på ryggen. I skrivande stund planerar vi lagens träningstider och bokar in seriematcher. När detta är spikat kommer vi att gå ut med mer information om kommande knattelag. Vi kan också berätta att en ny upplaga av Pro Defendings Summer Camp kommer att äga rum 16-19 juni på Norrvalla IP. Helsingborg City kommer att vara värdklubb och vi hoppas så klart att så många som möjligt vill anmäla sig till detta!

Vad gäller distriktsmästerskapet (DM) för P14 har vi i samförstånd med spelartruppen valt att avanmäla oss, p g a att denna tävling tyvärr blivit framflyttad från februari till maj. Eftersom vårt P14-lag kommer spela i P15-serien på 11-manna i år kände vi inte att det var bra att kombinera 9-manna och 11-manna mitt i säsongen. Nu ligger allt fokus på 11-manna och att utvecklas inom det. Fortsätt håll er uppdaterade!

2021-01-14

Försäsongen inleds för de äldre lagen

Det dröjde inte många dagar på det nya året innan Helsingborg City's P14, P13 och P11 gick ut på Norrvallas konstgräsplan och påbörjade försäsongsträningen. P9 och P8 är dock tvungna att avvakta försäsongen p.g.a. restriktioner om inomhusträning. Det har varit ett hårt och spännande administrativt arbete under december och januari, framför allt med planeringen för klubbens äldsta som precis blivit P14. Det kommer bli en stor omställning för dessa killar när de nu ska möta ett år äldre på 11-manna och dessutom har börjat träna fyra gånger i veckan. ”Förra säsongen slutade laget på en fin 2:a plats i tabellen och imponerade stort, därför känner vi nu att killarna är redo för en större utmaning”, berättar lagets huvudtränare David Thulin. Laget kommer inleda säsongen med ett DM-spel på 9-manna, för att sedan gå in på 11-manna i serien. Förhoppningen är också att kunna åka till Holland under påsklovet om det inte blir inställt p.g.a. Covid-19.

P14 har dessutom förstärkt truppen med tre intressanta namn. Man har lyckats få in mittbacken Lowe Cederberg från Klippans FF (14 år), mittfältaren Ensar Rexhepi (14 år) från Åstorps FF och vänsterbacken Abbas Farhat (13 år) från Fortuna FF. Jag tror många läsare är nyfikna på vilket lag City's P14 har. Kan du berätta något om truppen? Klubbens huvudtränare David Thulin berättar: ”Vi har framför allt en väldigt stabil defensiv med två fantastiskt duktiga målvakter och en backlinje som släppte in minst mål i serien förra säsongen, så bakåt känns det tryggt. Framåt har vi ett bra offensivt mittfält och vassa anfallare som är väldigt skickliga avslutare. Det vi kanske saknar är lite större konkurrens i laget, framför allt på mittfältet, men vi har fått in flera duktiga spelare i P13-laget som gärna vill visa upp sig på 11-manna. Annars är det ett härligt och positivt gäng som tränar hårt tillsammans och som har höga ambitioner med sin fotboll. På ledarsidan har jag hjälp av vår nya assisterande tränare Peter Szinte (tidigare huvudtränare för HF Olympias seniorlag), hjälptränaren Gino Tan Mercovich (tidigare ungdomsspelare i AIK) och duktiga målvaktstränaren Mustapha Koroma”. Hur tror du laget klarar sig första året på 11-manna mot ett år äldre, och dessutom i den svåraste serien? ”Jag tror våra killar behöver en större utmaning än i fjol och nu får de verkligen möjlighet att möta tufft motstånd varje match. För oss är inte resultaten eller tabellplaceringen det viktigaste, utan att det blir tuffa och utmanande matcher där man kommer upp i tempo, så man både är fysiskt och mentalt redo för spel i skåneserien 2022”. Nu är det bara ett år kvar tills flera av spelarna fyller 15 år och kan erbjudas ungdomskontrakt. Finns det någon speciell spelare man kan tänka sig erbjuda ett sådant kontrakt till och i så fall hur stor chans har han att lyckas som ungdomsproffs vid en eventuell spelarförsäljning? ”Vi tittar så klart på alla våra spelare och hade gärna erbjudit samtliga ungdomskontrakt, men tyvärr räcker inte ekonomin till för detta. Tanken är att vi ska kunna erbjuda minst fem spelare ungdomskontrakt nästa år, men det kan bli fler beroende på hur vår ekonomi ser ut. Samtliga spelare i City har möjlighet att lyckas som ungdomsproffs, men det är för tidigt att peka på en särskild spelare och säga att just han kommer lyckas, men det finns absolut en stor potential hos flera”.

Lagen är nu i full gång med sin försäsongsträningen och vi hoppas naturligtvis att matcher blir tillåtna så snart som möjligt.

2020-10-20

P13 kom 2:a serien, samtidigt som City-talanger får möjlighet att visa upp sig utomlands!

Efter en lång paus i nyhetsflödet är det äntligen dags för en ny uppdatering kring klubben och våra lag. Vi börjar med P13 som igår avslutade säsongen bra genom en vinst hemma på Filborna IP mot Helsingborgs IF, och säkrade därmed andraplatsen (23 poäng) i tabellen efter Ramlösa Södra FF (27 poäng). Vi kan redovisa en fin målskillnad på hela 51 mål framåt och endast 15 insläppta bakåt (+36 på 10 matcher). Slår man ihop vårens tabellösa seriematcher med höstens tabell kan det konstateras att laget endast förlorat en(!) match på hela säsongen, vilket är grymt imponerande! Lagets huvudtränare David Thulin berättar: -Killarna har gjort det riktigt bra och tagit stora kliv i sin utveckling. Man kan se tydlig skillnad från början på året till vad man visar upp nu i slutet av säsongen. Tempot är snabbare, samspelet bättre, lagkänslan starkare och ambitionsnivån är högre. Spelarna kommer till träningarna fast de är skadade eller känner sig lite trötta, och erbjuds då rehab-träning eller lättare träning vid sidan om för en snabbare återhämtning. Det ger en proffsig och seriös mentalitet inom truppen och stärker laget. Ska man hitta något negativt med säsongen är det väl att vi vid ett par matcher inte haft fullt fokus i sista tredjedelen, vilket har lett till onödiga tappade poäng för att kunna ta hem seriesegern. Det känns lite surt att vinna mot seriesegrarna och ändå inte komma etta i tabellen, men vi får vara nöjda med det. Vi har släppt in minst mål av alla lagen och det är ett bevis på att vårt försvar har gjort ett fantastiskt bra jobb! Vi har även gjort mycket mål framåt, men haft ett par matcher där det tyvärr inte riktigt lossnat och det får vi jobba vidare med, avslutar Thulin. Nu har killarna uppehåll och när de kommer tillbaka kommer man enbart träna inför 11-manna-spel mot ett år äldre. En tuff utmaning, men väldigt utvecklande!

P12 har haft blandade prestationer under året och här behöver man höja sin lägstanivå. Vissa matcher har laget spelat riktigt bra, medan andra inte lika bra. Ett lag som dock har haft en hög lägstanivå är P10-laget som större delen av säsongen har spelat passningsskicklig fotboll, där målen hade kunnat vara tagna ur Barcelonas handbok. Sneglar vi vidare neråt hittar vi ett P8-lag som för tillfället kan vara Skånes bästa. Ett fantastiskt talangfullt lag med en bra mix och som håller jämna steg mot två år äldre. Det ska bli väldigt intressant att följa detta laget i framtiden! P7 som har hållit till på Wieselgrensskolan har haft en stabil utveckling under året, trots uteblivna matcher p g a Covid-19. Det ska bli kul att se killarna spela inomhus under vintern.

Under hösten har även ett par av klubbens P10-spelare fått chansen att åka över till Danmark och den danska storklubben FC Nordsjälland. Under en helg fick spelarna Viner Kheder (2010) och Benjamin Sevä-Vicic (2011) möjlighet att visa upp sina kvalitéer på PRO Camp som varje år arrangeras av FC Nordsjälland, där flera stora talanger från hela Danmark deltar. Detta är ett samarbete som Helsingborg City har med den danska klubben för att spelare ska få möjlighet att känna på proffslivet redan i ung ålder. I vanliga fall är lägret fyra dagar med övernattning på hotell som City står för, men p g a Covid-19 fick det bara bli över en helg denna gången. Trots detta är våra spelare riktigt nöjda med lägret och hoppas kunna åka fler gånger. Helsingborg City vill självklart att så många unga spelare som möjligt lyckas och öppnar gärna dörrar för att unga spelare ska få möjlighet att bli ungdomsproffs när man fyllt 15 år.

Nu har lagen uppehåll fram till den 2 november och redan efter ett par veckors träning kommer vi inleda vinterseriematcherna. Detta ser vi verkligen fram emot!!