Nyheter

Senaste nyheterna

23.01.18

Uppgradering av träningsfaciliteter för ungdomsakademin är klar!!!

Idag fick man hem nya och moderna träningsredskap för att fortsätta utveckla klubbens ungdomsspelare! Förutom nya träningsbollar från England så fick man även hem både häckar och pinnar, samt en stege för teknik och snabbhetsträning från Holland.

Vi anser att det är viktigt att investera i klubbens ungdomar eftersom det är hos dem klubbens framtid ligger. Vi har fantastiskt duktiga knattar som kan gå väldigt långt i sina fotbollskarriärer och då har klubben ett stort ansvar att ge dem rätt förutsättningar för att de ska nå sin fulla potential”, menar klubbens ungdomsansvarig David Thulin.

07.01.18

City's ungdomar dominerade ungdomsturneringarna under jul-lovet!!!

20 vinster, två oavgjorda och en förlust blev summan av samtliga matcher som Helsingborg City's ungdomslag spelade under jul-lovet! Se nedan:

Kvidingebyggen Cup i Åstorp för barn födda 2011 – 4 vinster

Kvidingebyggen Cup i Åstorp för barn födda 2010 – 3 vinster / 1 oavgjord

Kvidingebyggen Cup i Åstorp för barn födda 2009 – 4 vinster / 1 oavgjord

Kvidingebyggen Cup i Åstorp för barn födda 2008 – 4 vinster

Kvidingebyggen Cup i Åstorp för barn födda 2007 – 3 vinster / 1 förlust

Nyårssaluten för barn födda 2007 och 2008 – 2 vinster

”Det märks tydligt att våra killar ligger långt framme i utvecklingen och det är fantastiskt kul att se dem spela. Vårt nya P7-lag med barn födda 2011 och 2012 utmärkte sig mest. Det var de första matcherna någonsin för många och de höll nollan i samtliga fyra matcher! City's spelare födda 2008 gjorde också riktigt bra ifrån sig som slog turnerings-rekordet i flest antal mål i en match, där man vann med hela 12-0 (på tio minuter) mot Kullavägens BK. Övriga City-lag spelade också mycket bra och jag är grymt stolt över våra duktiga killar, berättar City's ungdomsansvarig David Thulin”

Nu har killarna en veckas uppehåll, sen börjar träningarna igen och för P11 väntar två tuffa träningsmatcher redan i slutet av januari när man först möter FC Trelleborg och veckan efter får man besök av den danska storklubben FC Nordsjälland, väl mött!

21.12.17

Flera spännande cuper och träningsmatcher väntar ungdomslagen!

Även om ungdomslagen hade säsongsavslutning igår så blir det inte mycket vila under juluppehållet för våra killar. Den 26:e december väntar nämligen Kvidingebyggen Cup för killar födda 2010 och 2007. Den 30:e december är det killar födda 2009 och den 6:e januari är det killar födda 2011 och 2008. Innan det är det Nyårssaluten för P11 (2007-2008) inne på Helsingborg Arena den 5:e januari.

När våra killar sedan kommer tillbaka från sitt träningsuppehåll den 15:e januari så väntar bl a träningsmatcher mot de danska lagen FC Nordsjälland och Farum BK. FC Trelleborg kommer också på besök innan man beger sig till Kalmar för en försäsongsturnering mot några av Sveriges bästa ungdomslag. Denna inbjudan fick man strax efter man besegrat Malmö FF's P10-lag med 8-6 nere i Malmö. Vi ser nu fram emot en värmande vintersäsong och önskar alla våra läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!