Nyheter

Senaste nyheterna

01.05.18

City breddar spelartrupperna och ledarstaben!

April var en händelserik månad där flera nya ansikten har dykt upp! På spelarsidan så kan vi välkomna tre nya namn till P11-truppen, nämligen Hampus Anderson, Melvin Thurdin och Femi Dimirova. I P8 välkomnar vi Farid Jarjour, Youssef Mohamad och Simon Ismail. På ledarsidan kan vi stolt preesentera Mikael Bolmgreen som ny huvudtränare för P11, samtidigt som Johnny Andersson blir ny målvaktstränare i klubben! Vi önskar alla nya varmt välkomna in i City-familjen!

15.04.18

Nu drar säsongen igång på allvar!!

När vi nu lämnar en händelserik försäsong bakom oss så är det dags att blicka framåt mot spännande utmaningar! Vad har då hänt under försäsongen? Jo klubben har bland annat införskaffat sig en helt ny videokamera som nu ger oss möjlighet att filma och granska lagens matcher. ”Detta är en viktig del i våra spelares taktiska utveckling”, menar klubbens ungdomsansvarig David Thulin. Dessutom har man fått tillåtelse att trycka en stor City-logga på en av ledarnas familjebil, så nu syns klubben även på vägarna till våra matcher!

Spelmässigt så har vi sett en stor utveckling på lagen, främst på vårt P9-lag som stundtals spelat en fantastisk fin fotboll både i sina träningsmatcher men också nu senast på 7-mannakickoffen nere i Lund. P8 har fått en fin bredd i sin trupp och P11 håller fortfarande hög klass! Även P7 håller en väldigt bra nivå och det nya knattelaget har några fina guldkorn i sin grupp!

Imorgon börjar lagens nya sommarschema och till helgen väntar seriepremiärer för både P8, P9 och P11. P11 kommer dessutom att åka till Kalmar på fredag-kvällen för att under lördagen ta sig an lag som bl a Karlskrona, FC Trelleborg, Kalmar FF och Hammarby i Kalmar FF Cup! Vi ser verkligen fram emot en härlig sommarsäsong med bländande fotboll!

Glöm inte att följa oss på Instagram, Facebook Snapchat och Youtube!!!!