Nyheter

Senaste nyheterna

21.02.19

Fortsatt bra prestationer från våra ungdomslag!

Som vi har nämnt tidigare så försöker vi hela tiden att hitta ett så bra och utmanande motstånd som möjligt, därför spelar våra lag oftast mot ett år äldre. I veckan spelade våra lag Sportlovscupen i Eslöv. Vårt 08-lag fick här möjlighet att möta jämngamla motståndare och vann alla sina fem matcher övertygande! P10 spelade mot ett år äldre och hade det det lite tuffare, men visade stundtals prov på riktigt fint passningsspel. P9 spelare också mot ett år äldre och gjorde detta bra! Lite ovant och trångt på den lilla ytan mot fysiskt större motståndare, men även dem hade ett riktigt fint passningsspel!

Nu släpper vi alla inomhusturneringar och vänder blickarna framåt mot kommande träningsmatcher på 7-manna! Det kommer att bli en lärorik vår med mycket givande matcher, allt för att förbereda oss för kommande seriespel! Vi hoppas att ni följer våra lag och besöker våra matcher (se fliken ”Matcher”).

08.01.19

Flygande start på 2019 för City när 08:orna dominerade i Nyårssaluten!!

2019 spås som den mest spännande säsongen någonsin i klubbens historia! Turneringar som Gothia Cup, Cup Denmark och Eskilscupen står för dörren och vi ser redan nu att en stabil grund har byggts! Under nyår har flera av våra lag presterat bra, framför allt våra 08:or som vann samtliga matcher i Skånecupen (Malmö), samt sina två matcher i Nyårssaluten (Helsingborg). En total dominans där man visar att man tillhör toppen i sin ålder! Första matchen mot Ramlösa Södra FF slutade 4-0 och den andra matchen mot Hittarps IK slutade med samma siffror. (fast vi räknar inte resultaten) ”Killarna spelade helt okej, men det var långt ifrån det fina spel som vi vet att de kan spela, kommenterade en nöjd tränare David Thulin.”

På måndag drar den nya säsongen igång och samtliga lag är tillbaka i normal träning igen efter juluppehållet. Det kommer att bli hårdare träningar som är mer positionsanpassade och det kommer att ställas högre krav på killarna! P12 kommer att ha två lag med i P12-serien (ett lag i den svåra serien och ett lag i den mellansvåra). P10 kommer att börja i den mellansvåra serien eftersom de möter ett år äldre. Samma sak gäller för våra P9:or som även dem möter ett år äldre och gör sin första säsong på 7-manna.

Klubben är även väldigt nöjd med att fått in den erfarne tränaren Dejan Jovanovic som tidigare coachat i Bjuvstorp. Han kommer att hjälpa till i P12 tillsammans med huvudtränare David Thulin och målvaktstränare Johnny Andersson. I P10 fortsätter Tarik Azzam sitt fina jobb tillsammans med Thulin och i P9 kör Muhammed Saiti och Emil Sevä vidare med sina killar. P7 fortsätter att utvecklas ihop med Thulin och till våren kör Thulin även med det minsta Knattelaget.

Just nu har klubben 50 aktiva spelare. 19 stycken i P12. 9 stycken i P10. 12 stycken i P9. 11 stycken i P7. ”Det ser just nu fantastiskt lovande ut för klubben och vi ser med spänning fram emot 2019, avslutar klubbens ordförande David Thulin”.

Glöm inte att följa oss på Facebook, Instagram, Snapchat och Youtube!