Knattelaget

Välkommen till Helsingborg City FC knattelag!

Nytt KNATTELAG (2015-2016) för Helsingborg City FC!!!
En av Sveriges snabbast växande fotbollsklubbar fortsätter växa! Nu är det äntligen dags för oss att starta ett nytt knattelag i City!
Vi erbjuder en seriös och utvecklande fotbollsträning för de minsta barnen. Syftet med vårt knattelag är att lära barnen fotbollens grunder på ett organiserat och roligt sätt, samtidigt som vi lär ut ömsesidig respekt både mot ledare och lagkompisar.
Vi kommer träna varje torsdag kl. 18:00 på Norrvalla IP med start 6 maj. Vi tar hänsyn till gällande Corona-restriktioner, därför finns det ett begränsat antal platser första veckorna. Förhoppningsvis kan vi öka antalet med tiden. Alla är naturligtvis välkomna att prova på en gång innan man skriver in sig. Först till kvarn gäller!

Under 2014 startade Helsingborg City ett knattelag för barn i åldrarna 4-5år och det blev en stor succé! Nu söker vi fler glada och energifyllda barn som kan tänka sig börja spela fotboll. Både pojkar och flickor är välkomna att anmäla sig, och självklart får man prova på gratis de två första gångerna.

Vi har en tydlig vision med vår Barn och Ungdomsverksamhet: Att ha Sveriges bästa ungdomsverksamhet och göra så många spelare som möjligt till professionella fotbollsspelare. Vi har tydliga riktlinjer för hur vi ska kunna utveckla barnen och få dem till att nå sin fulla potential. Vi kommer att ha seriösa och effektiva träningar, men självklart på ett kul och lekfullt sätt för att alla barnen ska tycka fotboll är det bästa som finns!

Var tränar vi?
Vi tränar utomhus på Norrvalla IP inomhus i Wieselgrenskolans gymnastiksal.

När tränar vi?
Knattelaget (4 år till 5 år) har en träning i veckan, vanligtvis på torsdagar kl. 18:00.

Vilka är ledare för barnen och kan jag som förälder vara ledare?
Ledarna har en rik fotbollsbakgrund och goda pedagogiska egenskaper. Skulle du som förälder kunna tänka dig att hjälpa till på träningarna ska detta inte vara några problem. Vi ber dig i så fall prata med ledarna.

Hur anmäler jag mitt barn?
Anmälan sker via mail eller telefon. Ni mailar eller sms:ar i så fall klubbens ungdomsansvarig David Thulin och uppger ert namn och era kontaktuppgifter som adress och telefonnummer. Uppge även barnets namn, personnummer och gärna ifall det finns något vi bör känna till, som sjukdomar, allergier etc.
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: 0768-64 06 87 (dag-tid 12.00-21.00)

Vi ser verkligen fram emot att ha era barn hos oss och det kommer bli en ära för klubben att göra era barn till riktigt duktiga fotbollsspelare!

// Helsingborg City Football Club - Hos oss börjar äventyret!